вторник, 16 декабря 2014 г.

.
їDemi Lovato 2013.jpg 
Пісні:
1.
англ. Demetria Devonne «Demi» Lovato; рід. 20 серпня 1992, Даллас, США) - американська актриса і співачка.


Як співачка Демі випустила альбом Do not Forget 23 вересня 2008 [4]. Він посів друге місце в списку Billboard 200 [5]. У перший тиждень було продано 89 000 копій. Після цього було продано близько 473 000 платівок. В інтерв'ю Ловато сказала, що альбом був записаний за 10 днів [6]. 21 липня 2009 [7] вийшов другий її альбом Here We Go Again. У перший тиждень було продано 108 000 копій, альбом посів перше місце в Billboard.

http://www.audiopoisk.com/artist/demi-lovato

                                                   Уитни Хьюстон
   
Уїтні Елізабет Х'юстон (англ Уїтні Елізабет Х'юстон;. 9 серпня 1963, Ньюарк - 11 лютого 2012, Беверлі-Хіллз [1]) - американська поп-, соул- і ритм-н-блюзова співачка, актриса, продюсер, фотомодель. Одна з найбільш комерційно успішних виконавиць в історії світової музики. Відома своїми музичними досягненнями, вокальними здібностями і скандальної особистим життям.

Статус суперзірки закріпився за Х'юстон після виходу в 1992 році на широкі світові екрани фільму «Охоронець», в якому вона зіграла одну з головних ролей (разом з Кевіном Костнером) і виконала основні музичні партії. Балада «I Will Always Love You» (рос. Я завжди буду любити тебе) з кінофільму мала величезний успіх, ставши не лише світовим хітом і найбільш продаваним синглом серед співачок в історії музики, а й «гімном любові». Лауреат 415 нагород, включаючи 6 нагород «Греммі» [2], 30 нагород Billboard Music Awards, 22 нагороди American Music Award, 7 нагород Soul Train Music Awards [EN], 16 нагород NAACP Awards зображення, 1 нагороди Emmy, премії Досягнення BET Lifetime і безлічі інших премій і нагород звукозаписної і розважальної індустрії [3].

Згідно з Книгою рекордів Гіннесса, Х'юстон є артисткою з найбільшою кількістю нагород (англ. Більшість Нагороджений виконавиця всіх часів) [4]. За твердженнями її рекорд-лейбла, загальний обсяг проданих записів складає 170 млн копій [5] [6]. За версією Американської асоціації звукозаписних компаній, Х'юстон є четвертим співачкою в списку найбільш комерційно успішних виконавців в США, сертифікований тираж записів якої становить 55 млн одиниць в цій країні [7]. Журнал Rolling Stone включив Х'юстон у список 100 найвидатніших виконавців під загальним 34-м номером [8
                                           


Мерая Кері


Мерайя Кері народилася в ХантингтоніЛонг-АйлендНью-Йорк. Вона була третьою дитиною в родині колишньої оперноїспівачки ірландського походження Патрісії (англ. Patricia Hickey) та інженера аеронавтики Альфреда Роя Кери (англ. Alfred Roy Carey), афроамериканця з Венесуели. Почала співати з трьох років. Після завершення школи Мерая переїхала до Нью-Йорка і стала бек-вокалісткою співачки Бренди Старр (англ. Brenda K. Starr). 1988 року на одній із вечірок Бренда Старрпередала касету з демо-записами пісень Мераї керівнику звукозаписної компанії Columbia Records Томмі Моттолі, який відразу ж запропонував укласти контракт.
Сингли Vision of LoveLove Takes TimeSomeday та I Don't Wanna Cry з її першого альбому Mariah Carey очолили амеркинські чарти та зробили її справжньою зіркою. 1991 року вона отримала премію «Греммі» у номінації «найкращий починаючий співак» та «найкраща поп-вокалістка»[2]
У червні 1993 року вона одружилася з Мотоллою. Того ж року Мерайя випустила альбом Music Box. Цей альбом містив такі пісні, як Without YouAnytime You Need A Friend і Hero, та залишився її найприбутковішим альбомом на сьогоднішній день. Перший сингл Dreamlover протримався на першому рядку американських чартів 9 тижнів. Наступна пісня Hero також очолила чарти та стала однією з тих пісень, за якою одразу впізнають творчість Мераї.
Взимку 1994 року Кері випустила альбом різдвяних пісень. Через рік виходить останній альбом до розлучення з Мотоллою.Daydream знову очолив чарти у всьому світі.1996-го року Кері була номінована на «Греммі» в шести номінаціях.
Наприкінці 1996 року Кері почала працювати над записом нового альбому Butterfly, який вийшов у вересні 1996 року та отримав позитивні відгуки критики. До запису альбому долучилися зірки сучасного хіп-хопу Puff Daddy та Missy 'Misdemeanor' Elliott. Альбом посів перше місце в американських чартах, але його успіх був скромніший, ніж у попередніх альбомів. Сингл Honey утримувався на вершині три тижні, а My All — тиждень.
Але Мерайя не повернулася до старого стилю. Для наступного альбому #1s (збірка її 14 синглів, які посіли перші місця в американських та світових чартах) вона записувала треки разом із Jermaine Dupri, Вітні Х'юстон та Brian McKnight.

                                                           Люси Хейл









Мартину МакБрайд.
Люсі Хейл народилася в Мемфісі , штат Теннессі. Її маму звати Джулія Хейл. Батьки Люсі розлучилися, коли вона була підлітком. У неї є рідна старша сестра Меггі, що працює вчителем, брат Уес і чотири зведені сестри. Вона отримала суворе християнське виховання. Батьки майбутньої знаменитості оберігали дитину від поганого впливу і забороняли дивитися телевізор. «Коли мені вдалося подивитися кліп Брітні Спірс " Baby One More Time ", мені стало цікаво, хто ця дівчина з кісками і чому вона демонструє свій живіт ", - говорить Хейл в інтерв'ю журналу Nylon.
Коли Люсілль виповнилося 13 років вона разом зі своєю сім'єю переїхала до Лоc-Анджеле, щоб взяти участь у шоу " American Juniors " (відгалуження шоу " American Idol "). Вона стала популярною завдяки виконанню хіта 1980-х років « Call Me », а пізніше потрапила до п'ятірки фіналістів конкурсу, і, будучи частиною цього квінтету, записала кілька сольних пісень для альбому Kids in America. Вона зізнавалася, що співала, ще до того, як почала говорити. А серйозно вона стала ставитися до співу з восьми років - з тих пір вона і почала мріяти про зоряну кар'єру. У тому ж 2003 році Хейл з'явилася в ефірі різних телевізійних проектів: « An American Idol Christmas », « Entertainment Tonight » і « Slime Time Live » на каналі Nickelodeon.

                                                     Ріанна

Риа́нна (англ. Rihanna; настоящее имя Робин Рианна Фентиангл. Robyn Rihanna Fenty; род. 20 февраля 1988Барбадос) — барбадосская R&B и поп-певица и актриса, родившаяся в городе Сент-Майкл. В 16 лет переехала в США, чтобы начать карьеру певицы. Позже она подписала контракт с Def Jam Recordings.
В 2005 году Рианна выпустила свою дебютную работу Music of the Sun, которая вошла в десятку лучших альбомов Billboard 200, а сингл «Pon de Replay» стал успешным в чарте Billboard Hot 100. Менее чем через год, певица выпустила второй студийный альбом A Girl like Me (2006), который достиг своего максимума в лучшей пятёрке альбомного чарта Billboard, так же композиция «SOS» стала первым синглом Рианны, лидировавшим в чарте Hot 100. Третий студийный альбом Good Girl Gone Bad (2007) включал в себя четыре хит-сингла «Umbrella», «Take a Bow», «Disturbia», «Don't Stop the Music» и получил девять номинаций «Грэмми», выиграв в категории «Лучшее совместное исполнение (вокал/рэп)» за песню «Umbrella» при участии рэпера Jay-Z. Её четвёртый студийный альбом Rated R был выпущен в ноябре 2009 года; несколько песен с альбома вошли в лучшую десятку синглов, а именно «Russian Roulette», «Hard» и «Rude Boy», который занял первую строчку чарта Billboard Hot 100. Пятый студийный альбом Loud (2010) включал в себя три сингла первой величины: «Only Girl (In the World)», «What’s My Name?» и «S&M». Шестой по счету студийный альбом Talk That Talk был выпущен 18 ноября 2011 года и включал в себя хит-сингл «We Found Love», который стал 11-м #1 Рианны в Hot 100 и оставался на вершине 10 недель подряд. Седьмой альбом Unapologeticбыл выпущен 19 ноября 2012 года, его выходу предшествовал лид-сингл «Diamonds».[2][3]
Рианна является одной из самых продаваемых артистов всех времён вследствие продажи более 20 миллионов копий альбомов и 60 миллионов синглов.[4] Она самая молодая певица в истории Billboard, которой удалось тринадцать раз возглавить чарт Hot 100 на протяжении семи лет.[5] По состоянию на март 2010 года Рианна продала 7,3 миллиона альбомов и более 33,7 миллиона синглов только на территории Соединённых Штатов Америки.[6][7] Журнал Billboard назвал Рианну «Артистом цифровой эры 2000-х годов»[8] и присудил общее 17 место среди артистов 2000-х.[9] Певица получила несколько наград, включая международную музыкальную премию World Music Awards 2007 года в номинациях Самая продаваемая певица в жанре поп-музыка и Артистка года, а также на церемонии BRIT Awards в категории Лучшая международная исполнительница.[10] Рианна является обладательницей восьми Грэмми, шести American Music Awards и специальной наградыIcon Award, восемнадцати наград Billboard Music Awards, также певица является официальным почётным послом культуры Барбадоса.[11]

                                                       Адель


Адель Лорі Блу Едкінс MBE (англ Адель Лорі Синій Едкінс, більш відома як Адель, рід 5 травня 1988, Лондон, Великобританія ..) - англійська співачка, композитор, поет, виконуюча поп-джаз / соул, блюз. Кавалер ордена Британської імперії (2013). Лауреат десяти премій «Греммі», трьох "Brit Awards", а також премій "Золотий Глобус" і "Оскар" (2013).

Була оголошена критиками в 2007 році «нової Емі Уайнхаус» [1], але вже через рік визнана продовжувачкою традицій Еті Джеймс і Дасті Спрінгфілд.

Дебютний альбом Аделі [2] «19», випущений 28 січня 2008, вже через тиждень після виходу очолив UK Albums Chart [3], а згодом отримав «платиновий» статус (тобто розійшовся тиражем понад 300 тисяч примірників) і був номінований на Mercury Prize 2008 року.

«21» - другий студійний альбом британської співачки і автора Аделі, випущений в січні 2011 року під лейблом Columbia Records. На жовтень 2012 року альбом розійшовся тиражем більше 25 млн екземплярів [1] [2] [3] [4], очолив багато хіт-паради світу, кілька місяців був на першому місці у Великобританії в чарті UK чарті альбомів (23 тижні № 1, рекорд для співачок) і в американському Billboard 200 (24 тижні на № 1, рекорд за чверть століття), ставши головним бестселером року [5].

«21» визнаний кращим альбомом 2011 року за версіями двох провідних журналів: афіша [6] і Rolling Stone [7].

12 лютого 2012 в Лос-Анджелесі на 54-й церемонії вручення музичної премії «Греммі» диск визнаний Кращим альбомом року [8].

Альбом два роки поспіль (2011 і 2012) ставав кращим в США (раніше це вдавалося зробити тільки диску Трилери співака Майкла Джексона, в 1983 і 1984) [9] [10] [11].

На сьогоднішній момент Адель має більше ста різних нагород, включаючи "Орден Британської Імперії" [4]. Також співачка занесена в книгу рекордів Гінесса. У новому виданні Книги зафіксовані три унікальних досягнення співачки: Адель визнана першою сольною виконавицею, чий альбом очолював британський чарт 11 тижнів поспіль і 21 тиждень - в цілому. А крім того - єдиної артисткою, два альбоми і два сингли якій одночасно опинилися в першій п'ятірці хіт-параду.
                                                Брітт Ніколь



     

Бріттані Ніколь Уодделл (народився 2 серпня 1984), більш відомий під своїм сценічним ім'ям Брітт Ніколь, є американський музикант, співак і автор пісень і музикант. Вона в основному намітили в якості християнського поп-артист, але в 2012 році вона випустила свій дебютний основний сингл "Gold", а в 2013 році ", готові ви чи ні". Вона підписала контракт з Горобцем і Capitol Records.

Зміст [сховати]
1 Молодість
2 Кар'єра
2.1 2004-06: слідувати заклику і Бріттані Вадделл
2.2 2007-08: Say It і Розвага Тріо
2.3 2009-11: Загублений Отримати Знайдено і акустична
2.4 2012-даний час: Gold
3 Особисте життя
4 Дискографія
5 Концертні тури
6 Нагороди
7 Посилання
8 Зовнішні посилання
Рання життя [ред]

Брітт Ніколь народився 2 серпня 1984 Ніколь почала співати у віці до трьох років у своїй церкві, правда Храм Конкорді, штат Північна Кароліна. Вона разом зі своїм братом і двоюрідним братом, зрештою став брати участь в щоденній програмі церкви на телеканал Шарлотта WAXN. Вона була талановита танцівниця, приймаючи балет, джаз, хіп-хоп, і лірична. У Південній Роуен середньої школи, вона була членом передовий хору групи школи, і виступав з ними в Карнегі-Холі в Нью-Йорку. Ніколь була також членом Університету Дьюка Brightleaf Music Workshop.






2 комментария:

  1. Wynn Las Vegas Casino | Siegel & Co. | Entertainment | News
    Wynn Las Vegas Casino offers true Vegas hospitality, award-winning dining, casino gaming, and entertainment on septcasino the งานออนไลน์ Las Vegas Strip. Visit us for deccasino live shows,

    ОтветитьУдалить
  2. The 7 Best Mobile Casino Sites for 2021
    Best Mobile luckyclub Casino Apps 2021 · 1. LuckyClub · 2. Microgaming · 3. PlaynGo · 4. Playamo · 5. Play'n Go · 6. NoMad Vegas · 7. Casino Empire.

    ОтветитьУдалить